Eteeriset öljyt

Eteerisiä öljyjä voi käyttää huonetuoksuna, saunan kiukaalle, kylpyveteen, ja sekoitettuna ihonhoitoon perusvoiteeseen sekä öljymäisiin tuotteisiin sekoitettuna, ja myös hiustenhoitoon hoitoaineeseen sekoitettuna. Ne ei ärsytä tavallisesti tuoksuallergikkoja, koska ovat täysin luonnontuotteita, eivät siis normaalisti lisää huimausta eikä terveydellisiä ongelmia.

Eteerisiä öljyjä käytetään pelkästään ulkoisesti, sidosöljyn takia, joka ei sovi ruuansulatukseen.

Näillä yrttiöljyillä, on parantavia vaikutuksia kehoon: esimerkkejä alla, ja toimivat kehossa hajuaistin kautta tehokkaasti. Käy öljyyn sekoitettuna myös hierontaan ja rasvaan sekoitettuna parantamiseen.

Näitä voi lisätä suihkepullon veteen ja sumuttaa tuoksua huoneeseen, pirskotella esim. lakanoille, matoille ja jopa hiirenkoloihin karkotteeksi, hyttysien ja hyönteisten karkottamiseen käyvät jotkut öljyistä.

APPELSIINI 10ml
Rentouttava, virkistävä, vatsa- ja kuukautiskipujen hoitoon.
HINTA: 6,90 eur
CAESARIN TRIUMFI 10ml
Seosöljy. Mentoli, appelsiini, mandariini, ruusupuu, viinirypäle, ylang-ylang ja ginseng. Tuo elämisen iloa, voimistaa ja vahvistaa.

HINTA: 6,90 eur
EUCALYPTUS 10ml / 50ml
Raikastaa ja puhdistaa, kirkastaa ajatuksia ja tasapainottaa selventää ajatuksia. Flunssaiseen oloon, helpottaa hengityselinsairauksissa, puhdistaa kehoa ja ilmaa.
HINTA: 6,90 /12 eur
EUCALYPTUS MENTHOL 10ml / 50ml
Seosöljy. Eucalyptus ja mentoli. Puhdistava raikas perinteinen löylytuoksu.

Eucalyptus auttaa puhdistamaan kehon ja ilmaa, kirkastaa ajatuksia ja tasapainottaa ja selventää ajatuksia. Hyvä apu flunssaiseen oloon, helpottaa hengityselinsairauksissa.

Mentoli raikastavan tuoksun ohella merkittävä ominaisuus on mentolin viilentävä vaikutus, ihon verenkierto vilkastuu
Viilentävää vaikutusta hyödynnetään myös suuta ja hengitystä raikastavissa makeisissa.

HINTA: 6,90 /12 eur
GINSENG 10ml
Yleisvahvistava vaikutus, joka kohdistuu mahaan ja ruuansulatukseen, sekä säätelee keskushermostoa taustavaikutteisesti. Auttaa kestämään henkistä ja ruumiillista rasitusta.Alentaa verenpainetta.
HINTA: 6,90 eur
GREIPPI 10ml
Masennukseen, jännityksen poistoon, rentouttaa, puhdistaa kehon ja käy myös pyykin puhdistukseen.
HINTA: 6,90 eur
KATAJA 10ml
Kataja käy nivelten vahvistamiseen, aineenvaihdunnan lisäämiseen, ilmavaivoihin ka koliikkiin poistavasti. Vahvistaa psyykkisyyttä ja puhdistaa, sillä on pintaverenkiertoa elvyttävä vaikutus.
HINTA: 6,90 eur
KLEOPATRAN JUHLASEOS 10ml
Seosöljy. Appelsiini, viinirypäle, limetti, ginseng ja mentoli Tuo valoa elämää, vähentäen masennusta.
HINTA: 6,90 eur
LAPINKÄVIJÄN ERÄSAVU 10ml
Seosöljy. Eucalyptus, kataja, koivu. Puhdistava raikas perinteinen löylytuoksu - sisältää myös eucalyptusta ja katajaa. Koivu on virtsaneritystä lisäävä, laihduttava ja munuaisten toimintaa vahvistava vaikutus, munuaisten ja virtsarakon tulehduksiin, lisää myös suolojen erittymistä virtsaan. Haihtuvan öljyn sisältämät metyylisalisylaatit ehkäisevät tulehduksia. Koivua on käytetty mm. virtsateiden tulehduksiin, sekä kihdin ja reumatismin hoitoon. Koivu käy myös terveyttä parantavaan käyttöön ja kertoo sen eteerisen öljyn terveydestä: Koivuntuhkaa on käytetty syöpälääkkeenä, ja koivuntuohesta valmistettu terva on ollut rohto ihon vaivojen hoitoon.
Diabeetikoille koivun käyttö saattaa aiheuttaa verensokerin alenemista. Kosmetiikassa sitä on perinteisesti käytetty hiustenhoidossa. Koivunlehdet vahvistavat päänahkaa, estävät hiustenlähtöä ja tekevät hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi.
HINTA: 6,90 eur
LAVENTELI 10ml
Laventeli rauhoittaa hermoja, tasapainottaa mieltö, edistää ihon uusiutumista, käy öljyksi aurinon polttamalle iholle laimeantamattomana, hyttyskatkotteena ja tasapainottaa ja vähentää ihon rasvoittumista.
HINTA: 6,90 eur
LEMMEN SAUNATUOKSU 10ml
Seosöljy.
HINTA: 6,90 eur
LUOSTARIN NIITTYTARHA10ml
Seosöljy. Viinirypäle, valkoapila, piparminttu, palmaroosa, laventeli, neilikka, kaneli, muskotti, salvia, sitruunamelissa, anis, sitruuna ja timjami. Parantavia yrttejä moneen vaivaan helpottavasti.
HINTA: 6,90 eur
MÄNTY 10ml
Antiseptinen ja puhdistava, puhdistaa kehoa ja lisää aineenvaihduntaa, kehoa suojaava ja uudistava.
HINTA: 6,90 eur
OMENA 10ml
Tunnelmallinen tuoksu, alentaa verenpainetta, suojaa sydäninfarktilta, torjuu reumatismiä, väsymystä, migreeniä, sokeritautia, virtsakiviä ym. lievintää vatsakipua.
HINTA: 6,90 eur
PALMAROOSA 10ml
Sitrushedelmien ja ruusujen sekoitus. Suojaa, korjaa ja vahvistaa hermostoa, ja ihoa, vahvistaa kehoa ja, korjaa hermostoa korjaa mielialaa.
HINTA: 6,90 eur
PIPARMINTTU 10ml
Piparminttu auttaa pahoinvointiin, rauhoittaa vatsaa. Käy ilmavaivoihin, päänsärkyyn ja hermostuneisuuteen, flunssaan, hengityselinten hoitoon ja väsyneille ja kuumottaville jaloille.
On myös kipuja lievittävä, viilentävä ja kutinaa estävä vaikutus.
HINTA: 6,90 eur
PUNASEETRI 10ml
Käytetään mm. hyönteisten ja tuholaisten torjuntaan.
HINTA: 6,90 eur
RUUSUPUU 10ml
Ruusupuu lisää tunteita, selkeyttää ja tasapainottaa mielialaa, häätää pelkoja, on rakkautta lisäävä rakkausöljy.
On myös tulehdusta estävää ihon hoidossa.
HINTA: 6,90 eur

TILAUSLOMAKE


Lähetä osoitteeseen: katjaniemi(at)hotmail(piste)fi
sähköpostia, jos haluat lisää tietoa tuotteista ja yrityksestä.


© 26.01.2020